Drömmen om okapin

Drömmen om okapin - Mariana Leky | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mariana Leky
DIMENSIONERA
9,5 MB
FILNAMN
Drömmen om okapin.pdf
ISBN
6714224136824

BESKRIVNING

DRÖMMEN OM OKAPIN berättar om en by där allt hänger samman på ett förunderligt vis. Men framför allt är det en bok om kärleken som kan övervinna allt – till och med avståndet till Japan.Louise är 10 år och bor tillsammans med sina föräldrar, sin farmor Selma och hunden Alaska på tyska landsbygden. Selma har en återkommande dröm om en okapi, en dröm som förutspår ond bråd död. När romanen börjar har Selma åter drömt den och byborna får bråttom att lätta sitt hjärta och ta hämnd för gamla oförrätter om de ändå ska dö.En fantastisk bok med vackert språk. På ytan banal, men med stort djup. En bok att bli kär i. En bok att älska.

Jag visste när jag bad förlaget om en e-bok av Drömmen om okapin ... Om oss; Öppettider; Kontakt; Lägg till i komihåglistan. Reservera.

Och av den ömhet författaren hyser för sina gestalter, liksom den kärlek vilken till syvende och sist råder byborna emellan. DRÖMMEN OM OKAPIN är skriven av Mariana Leky och valdes 2017 till årets bok av tyska bokhandeln. Mariana Leky är född 1973 i Köln, debuterade 2000 och bor i dag i Berlin, hon har gett ut ett flertal böcker och fått en rad utmärkelser.

RELATERADE BÖKOR