Livet : så funkar det!

Livet : så funkar det! - Thomas Björklund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Björklund
DIMENSIONERA
6,67 MB
FILNAMN
Livet : så funkar det!.pdf
ISBN
5991484742942

BESKRIVNING

Dagen du längtat efter så länge är äntligen här, arton år/studenten. Härligt, tycker du kanske. Men det är förenat med en hel del krav och förpliktelser att vara vuxen. Och val, du måste lära dig att välja och fatta beslut. Det bästa med att vara vuxen är så klart att man får bestämma allt själv. Detta kan också vara det svåraste, eftersom en i dagens samhälle ställs inför otaliga val hela tiden.

Den här utgåvan av Ljusfolket : andra sidan - så funkar det är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

boken Så funkar det! (1974), en faktabok för barn av Joe Kaufman utgiven på förlaget Carlsen/if, originaltitel What makes it go? (juni 1972). en serie faktaböcker för barn utgivna 1976-1978 av Carlsen/if.

RELATERADE BÖKOR