Eldmärkt

Eldmärkt - Sabaa Tahir | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sabaa Tahir
DIMENSIONERA
12,84 MB
FILNAMN
Eldmärkt.pdf
ISBN
5777824826982

BESKRIVNING

Efterlängtad uppföljare till fantasysuccén AskföddLaia och Elias är på flykt genom öknen, på väg mot det ökända fängelset Kauf för att frita Laias bror. Efter sig har de Kommendantens trupper, beordrade att döda eller fånga in dem. Helene är kvar i huvudstaden, för evigt bunden av eden hon svurit till den nye kejsaren. Hon försöker desperat glömma sin kärlek till Elias, eftersom han numera är Imperiets, och därmed även hennes, största fiende. Men när Helenes vägar korsas med Elias och Laias, blir det alltför uppenbart var hennes sympatier ligger. Trots att Elias valt Laia och friheten, kan Helene inte låta bli att hjälpa dem undkomma trupperna. Även om det kan stå henne dyrt.Eldmärkt är andra boken av fyra i Sabaa Tahirs hyllade fantasyserie. Den första boken i serien, Askfödd, gick direkt upp till andraplatsen på New York Times bästsäljarlista, och har getts ut i 29 länder. Filmrättigheterna är sålda till Paramount.

Filmrättigheterna är sålda till Paramount. I Eldmärkt skildrar hon en storslagen kamp för frihet och en kärlekshistoria som sliter hjärtat itu. Boken är den andra av fyra och har legat etta på New York Times bästsäljarlista.Ännu mer står på spel än i dess föregångare ...

[1] Handlingen kretsar kring Laia och Elias, som lever i det kejsarstyrda Imperiet. Thrillerserien Eldmärkt är det senaste tillskottet i Viaplays rad av originalproduktioner. En urban fantasy-thriller i modern Stockholmsmiljö, produceras av Yellow Bird.

RELATERADE BÖKOR