Bedömning för lärande i teknik-klassrummet : design and technology inside the black box

Bedömning för lärande i teknik-klassrummet : design and technology inside the black box - Judy Moreland, Alister Jones, David Barlex | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Judy Moreland, Alister Jones, David Barlex
DIMENSIONERA
12,97 MB
FILNAMN
Bedömning för lärande i teknik-klassrummet : design and technology inside the black box.pdf
ISBN
4562248731827

BESKRIVNING

Den här boken ger stöd för att utveckla lärande och undervisning i teknik med hjälp av formativ bedömning eller bedömning för lärande. Författarna beskriver hur lärare har utvecklat sin undervisning i teknik och hur de effektivt lyckats stödja sina elever att utveckla lärandet i teknik. I boken presenteras resultat från olika forskningsprojekt i England och Nya Zeeland och vi får ta del av metoder och strategier som lärare i projekten prövat och anpassat till sin egen undervisning.Läs merBedömning för lärande i teknikklassrummet innebär att läraren:- planerar för att främja lärande och öka motivationen hos eleverna- skapar tillfällen där eleverna får uttrycka sina tankar, diskutera och argumentera- leder djupa och öppna helklassdiskussioner- ser till att eleverna är aktiva i lärandeprocessen- gör professionella bedömningar om vad som är nästa steg i lärandet- återkopplar genom att beskriva kvaliteten på elevernas arbete och tala om hur arbetet kan förbättras.I boken ges konkreta exempel på hur elever, genom bedömning för lärande, kan utveckla sina teknikkunskaper och hur lärare kan interagera med eleverna och utmana deras tankar och idéer.

Hela livet; Tjejer gör lumpen för att de är lesbiska, eller för att få sex; Sebbe Staxx - Musiken, brotten, beroendet, Kort version; Några gjorde hålen : noveller, dokumenteller, akvareller Läst 29 juni - 6 juli 2017 Inledning Lundahl tar fram stora trumman och hävdar inledningsvis att kunskapsbedömningar "är de kanske kraftfullaste pedagogiska verktygen i skolan för att disciplinera individen och forma lärandet (s. 11).

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Den här boken ger stöd för att utveckla lärande och undervisning i teknik med hjälp av formativ bedömning eller bedömning för lärande.

RELATERADE BÖKOR