Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare

Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare - Ross Bayton, Simon Maughan | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ross Bayton, Simon Maughan
DIMENSIONERA
5,94 MB
FILNAMN
Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare.pdf
ISBN
5570550127552

BESKRIVNING

Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare. Detta informativa, lättbegripliga och vackra uppslagsverk kommer att ge dig en helt ny förståelse för växtfamiljer och växternas släktträd. Från rosor (Rosaceae) till rabarber (Polygonaceae) och morötter (Apiaceae) till kamelior (Theaceae) här skildras en mängd praktisk information som kommer att hjälpa dig att identifiera, välja och odla växter från mer än 70 familjer, alla bekanta för trädgårdsälskaren. Tillsammans med detaljerad information om storlek, ursprung och utseende för varje familj finns också faktarutor som belyser intressanta fakta och smarta odlingstips. Oavsett om du är trädgårdsälskare, studerar hortikultur, eller är en nybliven växtentusiast kommer Växternas släktskap att hjälpa dig förstå och uppskatta den enorma variationen och ojämförliga prakten i vårt växtrike.

Livsenergi är Sveriges största bokklubb för sinne, ... Odlarens handbok om medicinalväxter är en underbart illustrerad referensbok för trädgårdsälskare, och kombinerar utsökta botaniska illustrationer med praktiska självhjälpsprojekt. För varje dag upptäcks nya sätt att använda växter, och många av våra viktigaste läkemedel - från Aspirin till cellgi... Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare.

from your list Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare. - "Växternas släktskap - genealogi för trädgårdsälskare" av Dr Ross Bayton och Simon Maughan. - "Suomen puut ja pensaat" av Henry Väre och Heikki Kiuru - "Viheralueiden puut ja pensaat" av Ella Räty.

RELATERADE BÖKOR