Amiral : tävlingshästen

Amiral : tävlingshästen - Pippa Funnell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pippa Funnell
DIMENSIONERA
3,1 MB
FILNAMN
Amiral : tävlingshästen.pdf
ISBN
6160125130294

BESKRIVNING

Tilly älskar att vara på Mångläntans hästgård, som har blivit ett nytt hem åt hennes favorithäst Silverskugga. En dag får hon syn på tävlingshästen Amiral, som har råkat ut för en olycka under en hopptävling. Han är halt och ingen vet om han någonsin kommer att kunna tävla igen. Hans dagar verkar vara räknade, såvida inte Tilly kan hitta ett sätt att hjälpa honom ...Den andra delen i serien TILLYS HÄSTLIV, feelgood-böcker för hästälskare om en ung tjej med en unik förståelse för hästar.

Av: Todd-Stanton, Joe 263917 Seabiscuit, amerikansk galopphäst, född 23 maj 1933, död 1947. [1], efter Hard Tack och undan Swing On.Hard Tack var son till en annan berömd kapplöpningshäst Man O' War, som enbart förlorade ett enda lopp som tvååring.Seabiscuit blev populär inte bara för att han övervann sina svårigheter utan även för att han blev en symbol för hopp under den stora depressionen som härjade i ... Övriga kapitelböcker.

Startsida; Använda biblioteket Visa undersidor till Använda biblioteket. Skaffa lånekort; Låneregler tävlingshäst översättning i ordboken svenska - tjeckiska vid Glosbe, online-lexikon, gratis.

RELATERADE BÖKOR