Dimma över Darjeeling

Dimma över Darjeeling - Mikael Bergstrand | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Bergstrand
DIMENSIONERA
11,51 MB
FILNAMN
Dimma över Darjeeling.pdf
ISBN
2627519925056

BESKRIVNING

I Mikael Bergstrands fristående uppföljare till den framgångsrika Delhis vackraste händer får vi återigen möta den bittre medelålders mannen Göran Borg.Han är tillbaka på svensk mark, och på god väg att falla ner i sina gamla hjulspår igen efter den omvälvande resan till Indien och förälskelsen i skönhetssalongsföreståndarinnan Preeti. Men så ska hans bäste vän Yogi gifta sig, äntligen, med sin stora kärlek Lakshmi, och Göran beger sig åter till Indien för att hjälpa honom med förberedelserna inför den stora bröllopsfesten.Göran följer med Yogi till Darjeeling för att inspektera den teplantage som Yogi köpt för sin svärfars pengar, och som ska bidra till finansieringen av det hela. Men den liknar inte på något sätt de vackra bilderna i säljarens prospekt, utan är i stort förfall. Så nu börjar istället jakten på lurendrejaren och kampen att återfå både pengarna och heder och ära för Yogi. De båda kumpanerna ger sig ut på en strapatsrik resa genom Indien som kommer att ställa dem på svåra prov och utmana deras vänskap.Dimma över Darjeeling är en roman om fördomar och egoism, om att ta sig upp ur sina nedgröpta hjärnspår och hitta ny mark, om mod, lojalitet och vänskap. Och om den svåra konsten att leva här och nu. Den är skriven med samma mänskliga värme som föregångaren och bjuder på lika många goda skratt längs vägen.

Och om den svåra konsten att leva här och nu. Den är skriven med samma mänskliga värme som föregångaren och bjuder på lika många goda skratt längs vägen. Dimma över Darjeeling Författare Mikael Bergstrand Förlag Norstedts Utgiven 2013-09 ISBN10 9113048554 ISBN13 9789113048550.

Och om den svåra konsten att leva här och nu. Den är skriven med samma mänskliga värme som föregångaren och bjuder på lika många goda skratt längs vägen. Författare: Mikael Bergstrand Titel: Dimma över Darjeeling Genre: Gubb-lit Antal sidor: 398 Originalspråk: Svenska Originaltitel:- Översättare:- Serie: Göran Borg 2 Förlag: Norstedts Utgivningsår: (original) 2013 (min) 2014 Format: Pocket Källa: Bokhyllan Utläst: 4 mars 2019 Första meningen: "Föreställ dig att du är en liten fjällsjö." Baksidetext "'Dimma över Darjeeling' skulle lätt kunna avfärdas som enbart underhållning.

RELATERADE BÖKOR