Hjälten

Hjälten - Kaj Karlsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kaj Karlsson
DIMENSIONERA
11,82 MB
FILNAMN
Hjälten.pdf
ISBN
9092349067440

BESKRIVNING

Kustjägaren och operatören Gustav Sterner befinner sig i Kenya på uppdrag av det svenska utrikesdepartementet. När islamister från somaliska al-Shabaab genomför ett terrorattentat mot ett köpcentrum i Nairobi, måste han agera mot hotet och hjälpa alla oskyldiga."Hjälten" är den fjärde novellen om kustjägaren och SSG-operatören Gustav Sterner.Kaj Karlsson är f d reservofficer, analytiker och har haft stora framgångar med debutromanen ”Operation Nordvind”. År 2014 vann han Indie Book Awards Sweden med den spännande uppföljaren ”Parsifaldirektivet”. Sagt om böckerna:”Kaj Karlsson skriver bra, det är lättläst och underhållande…” – Sydsvenskan”… välskriven och spännande. Ser redan fram emot nästa del!” – Erik Hultgrens bokhandel”… en spionroman som går i de breda fotspår Guillou lämnade bakom sig …” – Bokdebutant.se

Lindhs öde har en inneboende sprängkraft som har potentialen att skapa förändring. Hugh blir hjälte när han räddar en ung man som skadats av en mina. Men det ska visa sig att populariteten inte blir särskilt långvarig.

Låt oss slåss och må bäste kämpe segra." Så började den våldsamma kampen mellan Makóma och Sákatiriná. Precis som innan växte Makóma styrka varje gång han fick in ett hammar-slag på sin fiende, men den här gången krympte inte ... Han hette Janne, och Janne var brandman.

RELATERADE BÖKOR