Mörk jord

Mörk jord - Belinda Bauer | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Belinda Bauer
DIMENSIONERA
11,19 MB
FILNAMN
Mörk jord.pdf
ISBN
1267115996007

BESKRIVNING

Belinda Bauers debut är en häpnadsväckande stilsäker psykologisk kriminalroman. Tolvårige Steven försöker hela sin trasiga familj genom att till varje pris hitta liket efter sin morbror Billy, som arton år tidigare tros ha fallit offer för pedofilen och barnamördaren Arnold Avery. När Steven bestämmer sig för att ta kontakt med Avery tar en farlig katt-och-råtta-lek sin början.Mörk jord [Blacklands] har sålt i över 70.000 exemplar i England och tilldelades 2010 års Golden Dagger, ett av kriminallitteraturens mest prestigefyllda priser.»Bauers porträtt av psykopaten får blodet att isa sig. Som läsare blir man fullkomligt gripen...«The Independent»Genuint spännande. Ett psykologiskt konststycke om hoppets grymhet och, i sista hand, oskuldens triumf«The Guardian»En lysande debutroman, med en högst originell handling och en övertygande kall och ruggig atmosfär Belinda Bauer är ett riktigt fynd.«The Times

Cleeves böcker ligger till grund för teveserien Shetland, som sänts på SVT. Läs mer.

Hon skriver träffsäkert och övertygande. Hon ger verkligen liv till den tolvåriga pojkens röst men även till seriemördaren. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom mörk jord Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR