Arvet

Arvet - Yrsa Sigurdardottir | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yrsa Sigurdardottir
DIMENSIONERA
5,54 MB
FILNAMN
Arvet.pdf
ISBN
4100693101268

BESKRIVNING

En kvinna hittas mördad i sitt hem i Reykjavik, och enda vittnet är en liten flicka som polisen hittar gömd i rummet där mordet skedde. Hon är så chockad av händelsen att hon har slutat tala. Kriminalpolisen Huldar står handfallen inför flickans tystnad. Han vänder sig till psykologen Freyja som har stor erfarenhet av att arbeta med traumatiserade barn. Freyja är skeptisk till polisen i allmänhet, och Huldar i synnerhet. Men hon är fast besluten att skydda flickan. Det kan bli svårare än någon av dem först anar. Mördaren lämnar kryptiska ledtrådar till dem, men klarar de av att tyda dem innan nästa offer skördas? Arvet är första delen i isländska deckardrottningen Yrsa Sigurdardóttirs serie om barnpsykologen Freyja och polisen Huldar. Författaren väver skickligt samman mörka familjehemligheter och en mordintrig som får blodet att isa sig. Arvet står ut i mängden bland alla nordic noir-thrillers som givits ut de senaste åren. Historien innehåller så många lager och är så skickligt konstruerad att ingen på jakt efter nästa stora nordiska deckarupplevelse kommer bli besviken.  "en riktigt ruskig och oerhört välskriven thriller med många spännande spår att följa"- BTJ-häftet nr 8, 2019. Lektör Susann Wilhelmsson"med bra karaktärer visar Sigurdardóttir varför hon är en av Islands största crime-stjärnor"- FEMINA"Levande miljöbeskrivningar, intressanta karaktärer och en isande intrig gör Arvet till en historia att njuta av." - Peter Robinson "En magnifik författare. Arvet är omöjlig att lägga ifrån sig."- Karin Slaughter  ***Yrsa Sigurdardóttir är född 1963 på Island. Hon debuterade 2005 och hennes böcker har hittills sålts i över 2 miljoner exemplar och översatts till fler än 30 språk. För Arvet har hon vunnit The Blood Drop (Islands största deckarpris), Palle Rosenkrantz-priset i Danmark och nominerats till Glasnyckeln.

Handling. På Bräda Musteri ... Salong Arvet är salongen för dig som söker en frisör på Östermalm med känsla för både stil och service.

På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst.

RELATERADE BÖKOR