Det var vi

Det var vi - Golnaz Hashemzadeh Bonde | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Golnaz Hashemzadeh Bonde
DIMENSIONERA
10,48 MB
FILNAMN
Det var vi.pdf
ISBN
5342011670308

BESKRIVNING

Nahid är 21 år när hon lämnar Iran med sin man Masood och den nyfödda dottern. Hon flyr för sitt barns skull. Och lämnar allt.I dödens väntrum 30 år senare är Nahid arg på livet, på sjukdomen och på alla som står henne nära. Brutalt ärligt berättar hon om flykt och skuld, om moderskärlek och om drömmar för en kommande generation."Det var vi" är en roman som vibrerar av både sorg och livsglädje, ett känslomässigt knytnävsslag som angår oss alla.

Det enda som har överraskat mig nu var hur oförberedda vi var, sett till teknik, beredskap inom allmän sjukvård och politiskt ledarskap. Det var vi . I tillbakablickar får vi följa Nahids resa från att ha varit en livsglad, lycklig läkarstudent i Irak till att 30 år senare sitta frånskild, sjuk och ensam i en lägenhet i Sverige.

Det betyder väldigt mycket. Fotboll räddar liv i Sierra Leone.

RELATERADE BÖKOR