Lilla Lena är polis

Lilla Lena är polis - Åsa Karsin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Karsin
DIMENSIONERA
10,64 MB
FILNAMN
Lilla Lena är polis.pdf
ISBN
2489480228496

BESKRIVNING

Lilla Lena är en charmig och kul bilderbokskaraktär för barn i åldern 2-5 år. För varje ny bok ger hon sig på ett nytt yrke och den här gången vill hon prova på att vara polis. Men styrka och listighet hjälper inte alltid när det är tjuvar i farten."En perfekt berättelse för småknattar som tycker att det är spännande med polisgrejer men som kanske inte känner sig mogna för läskiga tjuv och polisäventyr." Anna Matzinger, Vi föräldrar

I boken Lilla Lena är polis får hon agera hårdför polis när en tjuv stulit hennes älskade gosekatt. Tidigare titlar i serien är Lilla Lena är frisör, Lilla Lena är doktor och Lilla Lena är fröken. Pris: 105 kr.

Köp boken Lilla Lena är polis av Åsa Karsin (ISBN 9789150114263) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR