Ludde och alla djuren

Ludde och alla djuren - Ulf Löfgren | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulf Löfgren
DIMENSIONERA
6,78 MB
FILNAMN
Ludde och alla djuren.pdf
ISBN
9209128263105

BESKRIVNING

Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt. Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken kastar Ludde sin boll till alla djuren men det blir alldeles tokigt. En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde."Det är härligt att veta bäst när man är två år, och Ludde är verkligen knasig och gör det mesta bakvänt", sa Ulf Löfgren i en intervju när han hade skapat Ludde på 80-talet. Och Ludde, en uttrycksfull figur i det lilla formatet, blev en omedelbar succé.

En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde och alla djuren av Ulf Löfgren. Inbunden, Svenska, 2013-04-02 0-3 år (21 röster) 79.

Nu har Ludde-böckerna varsamt moderniserats för att nå en ny generation läsare! I den här boken kastar Ludde sin boll till alla djuren men det blir alldeles tokigt. En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde och alla djuren av Ulf Löfgren.

RELATERADE BÖKOR