Ingenmansland

Ingenmansland - David Baldacci | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
David Baldacci
DIMENSIONERA
10,66 MB
FILNAMN
Ingenmansland.pdf
ISBN
8928721273587

BESKRIVNING

Över 120 MILJONER sålda böcker!   KRIGSHJÄLTEN JOHN PULLER hör till den amerikanska arméns skickligaste brottsutredare. När Puller bara var ett litet barn försvann hans mor, Jackie, spårlöst från militärbasen Fort Monroe där familjen hade sitt hem. Puller fick aldrig veta vad som hände med henne.     Tre decennier senare dyker plötsligt militärens brotts­utredare upp på det sjukhus där John Pullers demenssjuke far, en tidigare trestjärnig general, får vård. Med sig har de ett brev från en gammal vän till Jackie som anklagar John Puller senior för mord på sin hustru.     John Puller och Veronica Knox, som arbetar för den amerikanska underrättelsetjänsten, tar sig an fallet för att ta reda på vad som egentligen hände den där ödesdigra natten på Fort Monroe. Det visar sig vara värre än någon kunnat ana. John Puller är fast besluten att ta reda på sanningen. Ingenting ska få stoppa honom.    Ingenmansland  en välskriven thriller med högt tempo och oväntade vändningar är den fjärde delen i Baldaccis serie om amerikanska arméns kriminalpolis John Puller.     »Vändningar och överraskningar kommer i jämn ström. En bra bladvändare!» DAST Magazine om Landsförrädaren     Om Baldaccis tidigare böcker:  »Boken har ett otroligt sug, den är väldigt välskriven och har en historia som är extremt trovärdig. Så nära en femma man kan komma.» Magnus Utvik, Gomorron Sverige      DAVID BALDACCI föddes 1960 i Richmond i Virginia och är en av världens mest populära författare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 120 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

Impulspunk? För mer utförlig info, fråga din mamma. Ingenmansland. Publicerad 15 apr 2013 kl 10.03.

En bra bladvändare!» DAST Magazine om Landsförrädaren Ingenmansland av Marie-Chantal Long (Bok) 2005, Svenska, För barn och unga Yassirs pappa skadas vid ett rån, mammans sorg gör att hon inte kan ta hand om barnen och en farbror får rycka in. Yassir tycker att polisen är slapp och tar saken i egna händer. Ingenmansland Lyrics: Den här låten går ut till varenda fucking ghetto i Stockholm, Biggie Juke Jaffar Byn.

RELATERADE BÖKOR