En enda risk (Specialutgåva)

En enda risk (Specialutgåva) - Simona Ahrnstedt, Maria G Francke | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simona Ahrnstedt, Maria G Francke
DIMENSIONERA
6,7 MB
FILNAMN
En enda risk (Specialutgåva).pdf
ISBN
1927282535846

BESKRIVNING

Specialutgåva med unikt omslag av illustratören Malin Rosenqvist och efterord av journalisten Maria G Francke.En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten. Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna. Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?

Barbro Lindgrens och Charlotte Ramels suveräna bilderbok gestaltar barns lek och dramatiska rollspel. Leken blir till allvar mellan vargen och hönan som är absolut ojämlika.

Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten. Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Specialutgåva med unikt omslag av illustratören Malin Rosenqvist och efterord av journalisten Maria G Francke.

RELATERADE BÖKOR