Vinter på stranden

Vinter på stranden - Sheila Roberts | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sheila Roberts
DIMENSIONERA
5,44 MB
FILNAMN
Vinter på stranden.pdf
ISBN
5301756451220

BESKRIVNING

När vintern närmar sig och solen går i moln flyr turisterna den lilla strandstaden Moonlight Harbor  och invånarna inser att de måste göra något för att få dem att stanna. Jenna Jones som driver motellet Driftwood Inn har en strålande idé: en stämningsfull julfestival! Hon kastar sig in i planeringen trots att hon redan har fullt upp med sitt motell, sin tonårsdotter och de två män som konkurrerar om hennes uppmärksamhet. Det är stressigt, men Jenna är lycklig. Livet känns faktiskt bättre än någonsin. När dagen för festivalen väl är inne ställer vädrets makter allt på ända. En storm drar in, strömmen går och generatorn strejkar samtidigt som motellet är fullbokat. Jenna har ingen aning om hur de ska klara sig fram till nyår. Och hur ska hon kunna övertyga sina missnöjda gäster om att livet alltid är bra på stranden?

Idag har det varit 22 grader varmt, men inte en enda familjesammankomst med lângbord under parasoller och grillning i sikte. Känn doften från havet från hotellrummet och och vakna upp till vågornas brus i den sköna sängen. På våra strandhotell kan du känna havsbrisen i håret till morgonkaffet på balkongen innan du bara kliver ut några steg tills du står mitt på stranden. Vinter på stranden När vintern närmar sig och solen går i moln flyr turisterna den lilla strandstaden Moonlight Harbor - och invånarna inser att de måste göra något för att få dem att stanna.

(Under vintern 20/21 kommer vi inte att erbjuda långresor till Sunwing Alcudia Beach på Mallorca. Skattjakt!. Skattjakt!.

RELATERADE BÖKOR