Sommaren, syster

Sommaren, syster - Jerker Virdborg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jerker Virdborg
DIMENSIONERA
3,3 MB
FILNAMN
Sommaren, syster.pdf
ISBN
4730938885144

BESKRIVNING

Två syskon i Sverige. En underskön sommar. Men något är fel. Vägarna är avspärrade och beväpnade miliser kontrollerar landet. Anna tvingas fly till fots med sin lillebror Erik. Hon är handlingskraftig och säker, han tafatt och vilsen.I Sommaren, syster har mardrömmarna blivit verklighet och Erik och Anna tvingas betala ett högt pris för att överleva. Jerker Virdborg har skrivit en gastkramande roman om syskonkärlek i en utsatt tid, ett helt nytt kapitel i hans författarskap.

Anna tvingas fly till fots med sin lillebror Erik. Hon är handlingskraftig och säker, han tafatt och vilsen. I Sommaren, syster har mardrömmarna blivit verklighet och Erik och Anna tvingas betala ett högt pris för att överleva.

Här finns den svenska vardagen, sönderslagen av ett meningslöst krig, här finns våldet och utsattheten och här finns, mer fördjupat än tidigare, en psykologisk närstudie av en komplex och kärleksfull relation, den mellan Anna och Erik. Sommaren syster Litteraturrecensioner. 2017-09-06.

RELATERADE BÖKOR