Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång

Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång - Maja Willander | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maja Willander
DIMENSIONERA
9,41 MB
FILNAMN
Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång.pdf
ISBN
9128823364515

BESKRIVNING

"Visst kan det väl vara så att jag råkade slänga lite mer med benen än jag brukar i förmiddags när jag mötte Harald i trappan till bibliotekets facklitterära avdelning, men att därmed påstå att jag medvetet satte krokben för honom är att gravt överdriva min skuld i det hela. Efter en incident på jobbet tvingas Nea ta semester från stadsbiblioteket i Älvskoga. Dessutom kräver hennes chef att hon ska gå i terapi en samtalsgrupp för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång. Neas liv har visserligen varit mörkare sedan cockerspanieln Charlotte Brontë gick bort, men att älta det flera gånger i veckan tillsammans med främlingar kan väl knappast göra saken bättre? Till en början tampas Nea med hur hon ska hantera de andra i gruppen, i synnerhet Bix mannen som doftar hö, som inte kan sitta still och som upptar en allt större del av hennestankar. Men efterhand börjar den slutna Nea öppna sig och släppa fram känslor hon tidigare tryckt undan. Plötsligt är inget sig likt. Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång är en oemotståndlig feelgoodroman med skruvad humor en berättelse om att vara annorlunda och lära sig omfamna det, om djur och sorg och om hur pirrande kärlek och vänskap kan förändra allt. Maja Willander skriver på ett annorlunda och finurligt sätt med glimten i ögat. Hon har lyckats se det stora i det lilla. Bokviskerskan om Konsten att bli en violKonsten att bli en viol är en mysig bok som både är rolig, lättsam, sorglig och fylld av igenkänning. Agnes bokblogg

Hon går dit mycket motvilligt för hon tycker det sociala samspelet med andra människor är svårt. Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Lyssna Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång Tävla och vinn 'Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång'. Tävlingen anordnas av Boklusens hemsida och för att kunna vinna ska du utföra uppgiften att dela på instagram, tipsa.

Alla har väl saknat ett älskat husdjur som har gått bort. Denna boken handlar om just detta.

RELATERADE BÖKOR