Guldkompassen 2

Guldkompassen 2 - Stéphane Melchior | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stéphane Melchior
DIMENSIONERA
3,51 MB
FILNAMN
Guldkompassen 2.pdf
ISBN
9809549472285

BESKRIVNING

Lyra och hennes vänner gyptierna är ute på en farofylld resa för att rädda Lyras kamrat Roger som först bort av Slukarna. På vägen norrut får de sällskap av aeronauten Lee Scoresby, en klan av goda häxor och inte minst pansarbjörnen Iorek Byrnison. Kommer de att lyckas med att skydda Lyra mot de tusen faror som väntar på dem i mörkret och på isvidderna längst upp i norr?Det andra av tre seriealbum baserade på Philip Pullmans bok Guldkompassen, första delen av trilogin Den mörka materian. En storslagen, mångbottnad berättelse för alla åldrar, som hyllat som det viktigaste som hänt inom fantasygenren sedan Tolkien. Seriealbumen vänder sig lika mycket till nya läsare som till fans av originaltrilogin.

2010-04-18 21:13 #1 av: Frida. Filmen bygger på den första boken i Philip Pullmans omtalade fantasytriologi "Den mörka materian". Huvudpersonen är 11- åriga Lyra som kanske kan ha världens öde i sina händer genom den så kallade guldkompassen, en magisk vägvisare till sanningen.Efter att Lyras farbror berättat om en märklig plats nära nordpolen där man kan ana en annan värld, ger sig Lyra ut på en ... Pris: 244 kr.

15900 19800 Du sparar 3900 kr! Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar ... Guldkompassen del 2 229 SEK Philip Pullmans fantasyberättelse om flickan Lyra, hennes daimon Pantalaimon, pansarbjörnen Iorek Byrnison, häxdrottningen Serafina Pekkala och deras vänners kamp mot ondskan, personifierad av Lyras mor Mrs Coulter, är en global succé som snart också kommer i en påkostad tv-serie från BBC. tisdag 2 juni 2020 Dagens namn: ...

RELATERADE BÖKOR