Sommaren -80

Sommaren -80 - Marguerite Duras | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
5,73 MB
FILNAMN
Sommaren -80.pdf
ISBN
3775564838569

BESKRIVNING

Sommaren 1980, då Marguerite Duras i snart ett decennium nästan enbart ägnat sig åt filmskapande, skrev hon tio krönikor, en i veckan, på uppdrag av tidningen Liberation. Krönikorna, som senare resulterade i boken Sommaren -80, handlar om regnet, om semesterfirare, om de olympiska spelen i Moskva, om Iran där ”dödens regering” tagit makten, om svälten i Uganda, om strejken på varvet i Gdansk och alla de förhoppningar den väckte, om hajen Ratakatabom, om barnet med de grå ögonen och om den omöjliga kärleken. Allt tvinnas samman, alltmedan tidvattnet skiftar och sommaren går. Sommaren -80 är i sin hopsmältning av ­politik och privatliv, av fiktion och verklighet, ett portalverk i Duras författarskap.

Men statsepidemiologen tror att vi kan resa runt i Sverige till sommaren. - Vi hoppas på en bättre sommar än påsk ... Sommarstugedramat fortsätter med ny säsong! Sommaren med släkten.Svensk komediserie från 2020 på Kanal 5 | Dplay.

Med självstudier menas exempelvis om du läser in en kurs som inte har studietid förlagd till sommaren. Studier som inte avslutats på grund av Covid-19 Coronaviruset sätter stopp för resor utomlands fram till den 15 juni.

RELATERADE BÖKOR