Mörkertal

Mörkertal - Arne Dahl | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arne Dahl
DIMENSIONERA
4,41 MB
FILNAMN
Mörkertal.pdf
ISBN
3669733542590

BESKRIVNING

En försommardag försvinner fjortonåriga Emily spårlöst i de ångermanländska skogarna. Hon är där på klassresa och eftersom man sett mystiska baltregistrerade bilar i trakten kallar man in A-gruppen – Rikskriminalens speciella enhet för våldsbrott av internationell art. Ungefär samtidigt i Stockholm gör en hantverkare ett häpnadsväckande fynd i en grop i Gamla stan. Och på en parkbänk på Söder hittas en man med halsen avskuren. De tre händelserna visar sig hänga ihop och spåren leder mot ett nätverk av mänskliga perversioner som sträcker sig både bakåt i historien – och ut i världen via internet … Mörkertal är den åttonde boken i Arne Dahls internationellt uppmärksammade serie om A-gruppen. Samtliga tio böcker finns utgivna i Månpocket och de fem första har även filmatiserats för SVT.

Källangivelse. Mörkertal i statistiken. Underlaget i olycks- och skadedatabasen Strada har bortfall, dvs mörkertal.

2010 var det ca 17 000 sexualbrott som anmäldes och utav de Sverige har i dagsläget inget stort mörkertal när det gäller smittade av det nya coronaviruset. Det säger statsepidemiolog Anders Tegnell. Många kan ha coronaviruset utan att veta om det.

RELATERADE BÖKOR