Liv & Lovisa

Liv & Lovisa - Emma Granholm | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Granholm
DIMENSIONERA
9,50 MB
FILNAMN
Liv & Lovisa.pdf
ISBN
3046263338033

BESKRIVNING

Sista terminen i nian lider mot sitt slut och Liv och Lovisa är glada att de snart ska slippa varandra. De går i samma klass men lever helt olika liv. Lovisa har allt: hon är rik, vacker och begåvad. Liv saknar det mesta, men har i alla fall vännerna Rick och Tanja. På ett oväntat sätt vävs deras vägar samman och motsättningarna mellan dem blir allt tydligare. Till en början lyckas Liv behärska sin ilska, men till slut blir det för mycket för henne. Lovisa har alltid varit behärskad, men även hon har en gräns för vad hon kan tåla. Katastrofen närmar sig oundvikligen ..."... en sådan ruggigt begåvad berättare" Lotta Olsson, Dagens Nyheter"... lockar verkligen till sträckläsning" Hallandsposten"... välskriven och omskakande" Helsingborgs Dagblad"... ett friskt och spänstigt språk, modernt utan att det lär kännas daterat redan i morgon" Expressen

På ett oväntat sätt vävs deras vägar samman och motsättningarna mellan dem blir allt tydligare. Till en början lyckas Liv behärska sin ilska, men till slut blir det för mycket för henne.

På ett oväntat sätt vävs deras vägar samman och motsättningarna mellan dem blir allt tydligare. Till en börja Sista terminen i nian lider mot sitt slut och Liv och Lovisa är glada att de snart ska slippa varandra. Liv och mamma, som kämpar med sin frisersalong, bor inklämda i en sjabbig tvåa.

RELATERADE BÖKOR