Ellen : En roman om livet, kärleken och demens

Ellen :  En roman om livet, kärleken och demens - Christina Kellberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Kellberg
DIMENSIONERA
6,75 MB
FILNAMN
Ellen : En roman om livet, kärleken och demens.pdf
ISBN
4462067761109

BESKRIVNING

SJUKDOMEN KAN ALDRIG TA DIG IFRÅN MIGNils och Ellen träffas under fredsåret 1945. Tillsammans erövrar de folkhemmets alla moderniteter, får den älskade dottern Birgitta och går åldern till mötes med tillförsikt.Men Nils är några år äldre än Ellen och när han går bort är det som om hon sakta börjar förtvina. Plötsligt kan hon inte längre koka kaffe, passa tider, minnas var hon är. En sommarkväll går hon vilse och tvingas bli hemkörd av polisen.För att Birgitta ska kunna förstå sin mammas insjuknande börjar hon att observera och skriva ner det hon ser. Resultatet blir en finstämd skildring om vad som händer när alzheimer tar över en människas liv, men också en roman i vilken livet vinner över sjukdomen.Boken säljs till förmån för Demensförbundet.

Den har inga stora dramer eller utflippade karaktärer, men den har Ellen, en person vi… Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du fortsätter härifrån innebär det att du ...

Bok En sommarkväll går hon vilse och tvingas bli hemkörd av polisen. För att Birgitta ska kunna hantera sin mammas insjuknande börjar hon obeservera och skriva ner det hon ser.

RELATERADE BÖKOR