Världens lyckligaste kvinna

Världens lyckligaste kvinna - Jessica Knoll | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jessica Knoll
DIMENSIONERA
6,19 MB
FILNAMN
Världens lyckligaste kvinna.pdf
ISBN
3683055472883

BESKRIVNING

»Mörk, vriden, knivskarp Som en skräckfilm i slow-motion.« | ENTERTAINMENT WEEKLY»Den sortens bok som du bara inte kan lägga ifrån dig.« | REESE WITHERSPOON»Lika beroendeframkallande som Gone Girl.« | GOOD HOUSEKEEPINGHennes perfekta liv är en fullkomlig lögn...Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Något som väckte ett desperat behov av en ny identitet.I dag har hon ett glamouröst jobb på The Womens Magazine i New York, en dyr garderob och en snygg framgångsrik fästman - hon är så nära att leva det perfekta liv hon arbetat så hårt för att förverkliga.Men tonårens förnedring är inte Anis enda sår. Hennes förflutna rymmer också en smärtsam hemlighet. Något som fortsätter att hemsöka henne, som hotar att komma upp till ytan och förstöra allt.Vad händer om Ani bryter sin tystnad: Skulle det till sist kunna befria henne - eller bara slå allt hon kämpat för i spillror?JESSICA KNOLL är en amerikansk författare som gjort stor succé med sin debutroman, den listiga psykologiska thrillern Världens lyckligaste kvinna [Luckiest Girl Alive]. Romanen gick rakt in på både New York Times och USA Todays bestsellerlistor och långfilmen kommer att produceras av Reese Witherspoons bolag.»I takt med att kapitlen blir mer tillbakablickande tilltar svärtan, och just när man tror att man har bilden klar för sig, kommer en ny twist.« | BEAS BOKHYLLA»En mycket skickligt skriven thriller. Slutet är klockrent!!« Betyg 4 av 5 | LÄS & LYSSNA

Ladda ned Spara som favorit Laddas ned direkt Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android ... I dag har jag tänkt börja läsa Världens lyckligaste kvinna (Luckiest girl alive) av Jessica Knoll. Det är hennes debut och boken har jämförts med både Kvinnan i tåget och Gone girl.

20 december, 2018 by Annika 2 Comments. Baksidestext: Som high school-elev vid prestigefyllda Bradley School fick Ani FaNelli utstå en chockerande, offentlig förnedring efter en serie omskakande och brutala händelser. Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

RELATERADE BÖKOR