Du lever i mig

Du lever i mig - Kajsa Grytt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kajsa Grytt
DIMENSIONERA
7,26 MB
FILNAMN
Du lever i mig.pdf
ISBN
5518543758422

BESKRIVNING

När den unga plattläggaren Peters ensamstående pappa dör, hittar han en låst byrå i källaren på Ystadsvägen i Björkhagen. Med farsans gamla kofot spränger Peter byrålådorna, som visar sig vara full av oöppnade brev, alla adresserade till honom själv.Utanför en villa på ett berg i Los Angeles sitter Veronica ensam vid poolen och reflekterar över sina val och sin skuld. När hon träffar musikern Wendell från New Orleans får hennes avstängda känslor liv och en avgrund öppnar sig. Samtidigt på båda sidor om Atlanten blottläggs ett gammalt svek. Ett öppet sår som måste tvättas för att kunna läka."Du lever i mig" är en roman om förlust och frihet, skuld och tillhörighet.KAJSA GRYTT är musiker, författare och samtalsterapeut. Hon slog igenom med punkgruppen Tant Strul på 1980-talet och har sedan dess gjort ett stort antal skivor både som soloartist och i olika konstellationer. Utöver musiken har hon arbetat som copywriter och skrivit fem pjäser, en poesibok, en barnbok, krönikor, samt självbiografin "Boken om mig själv" och romanen "Nio dagar, nio nätter".Sagt om "Nio dagar, nio nätter":"Kajsa Grytt övertygar i nervig romandebut // En suverän iakttagare med starkt sinne för detaljer." Göteborgs-Posten"Kajsa Grytts romandebut påminner stundtals om en psykologisk thriller." Upsala Nya Tidning"Ett både ovanligt och välkommet inslag i den litterära samtiden." Expressen

KAJSA GRYTT är musiker, författare och samtalsterapeut. Hon slog igenom med punkgruppen Tant Strul på 1980-talet och har sedan dess gjort ett stort antal skivor både som soloartist och i olika konstellationer. "Du lever i mig" är en roman om förlust och frihet, skuld och tillhörighet.

Hon slog igenom med punkgruppen Tant Strul på 1980-talet och har sedan dess gjort ett stort antal skivor både som soloartist och i olika konstellationer. Du lever i mig är en varm familjeskildring på klasstematik. En roman för dig som gillar Susanna Alakoski och Åsa Linderborg Mig äger ingen.

RELATERADE BÖKOR