Det gröna tältet

Det gröna tältet - Ljudmila Ulitskaja | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ljudmila Ulitskaja
DIMENSIONERA
3,97 MB
FILNAMN
Det gröna tältet.pdf
ISBN
2233112814465

BESKRIVNING

Tre pojkar på en skola i Moskva blir oskiljaktiga vänner. Genom en lärare upptäcker de litteraturen och musiken, men också sanningen om Stalintiden. De växer upp och blir dissidenter. Snart hamnar de i säkerhetspolisens våld och ställs inför ett val. »Det gröna tältet« är historien om den sovjetiska dissidentrörelsen och en klassisk rysk roman om kärlek, svek och stulna liv. »Ljudmila Ulitskaja, den ryska litteraturens grande dame, har med romanen Det gröna tältet framlagt sitt mästerverk.« Frankfurter Allgemeine Zeitung

Snart hamnar de i säkerhetspolisens våld och ställs inför ett val. »Det gröna tältet« är historien om den sovjet... Det privata ställs mot det offentliga och de små berättelserna fogas samman till den stora historien om epoken efter Stalins död.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Det gröna tältet.

RELATERADE BÖKOR