Hoppa Hasse

Hoppa Hasse - Margareta Nordqvist | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Nordqvist
DIMENSIONERA
8,38 MB
FILNAMN
Hoppa Hasse.pdf
ISBN
1762734395720

BESKRIVNING

Lasse och hans syster Lisa bygger en hinderbana åt sina kaniner, Bruno och Hasse. Bruno hoppar, men inte Hasse, och vad nu då, vart tog Hasse vägen?"Hoppa Hasse" är den andra boken i en lättläst serie om husdjur av Margareta Nordqvist, som illustrerat de populära Sigge-böckerna. Serien ”Djurkompisar” ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!    I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. I den första boken fick Maja kattungar och i den tredje, som beräknas komma under våren 2010, är det Pelle och hans labrador Poppe som står i centrum av handlingen.I Extra lätt att läsa ingår även serierna ”Sorro och Seppo” och ”Solgatan 1”.

Söker vi och jämför de bästa taxi och flygplats-transporterna. Anmäl dig till hoppas nyhetsbrev och få extra 5 % rabatt på din nästa bokning! "Hoppa Hasse" är den andra boken i en lättläst serie om husdjur av Margareta Nordqvist, som illustrerat de populära Sigge-böckerna.

Anmäl dig till hoppas nyhetsbrev och få extra 5 % rabatt på din nästa bokning! "Hoppa Hasse" är den andra boken i en lättläst serie om husdjur av Margareta Nordqvist, som illustrerat de populära Sigge-böckerna. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Hasses Trädgård är ett odlingsprogram för de minsta barnen och deras föräldrar.

RELATERADE BÖKOR