Min brorsa heter Noa

Min brorsa heter Noa - Anna-Clara Tidholm | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Clara Tidholm
DIMENSIONERA
7,29 MB
FILNAMN
Min brorsa heter Noa.pdf
ISBN
4197407990031

BESKRIVNING

MIN BRORSA HETER NOA är en berättelse om vänskap. Och om rasism, sedd genom en 8-årig flickas ögon.Saga bor tillsammans med sin mamma och sin 16-årige brorsa Noa. En dag kommer Saga och hennes bästa kompis Anisa på Noa med att spraya ett hakkors. Han säger att nazister är det bästa som finns och att de hatar såna som Anisa.Dörren till Noas rum är nästan alltid stängd men en dag ser Saga att väggarna där inne är täckta av hakkors och hon hittar knivar i Noas garderob. Anna-Clara Tidholm är en av Sveriges främsta barnboksförfattare och illustratörer. Hennes Knacka på!-serie har rönt stor framgång världen över och hon har bland annat fått Elsa Beskow-plaketten, Deutscher Jugendliteraturpreis och Augustpriset.Joanna Hellgren är serieskapare och illustratör. Hennes serietrilogi Frances (Galago) utkom först i Frankrike och hon har under de senaste åren illustrerat en rad svenska barnböcker.

En dag kommer Saga och hennes bästa kompis Anisa på Noa med att spraya ett hakkors. Han säger att nazister är det bästa som finns och... MIN BRORSA HETER NOA är en berättelse om vänskap.

Anna-Clara Tidholm har en mängd barnböcker bakom sig och har varit verksam både som illustratör och textförfattare. Den här gången illustreras Tidholms text av Joanna Hellgren, som även är serietecknare.

RELATERADE BÖKOR