Pakten

Pakten - Jodi Picoult | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jodi Picoult
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
Pakten.pdf
ISBN
3712044740733

BESKRIVNING

Familjerna Gold och Harte, grannar och bästa vänner, är oskiljaktiga. Tills telefonen ringer en ödesdiger natt i november. Det var ingen hemlighet att deras tonårsbarn, Christopher och Emily, börjat bli mycket mer än bara vänner. Men nu är sjuttonåriga Emily död, skjuten med en pistol som hennes älskade Chris tagit ur sin pappas gömmor. Enligt Chris hade de båda ingått en självmordspakt, men något gick snett. Många frågetecken kvarstår dock och två förkrossade familjer famlar desperat i mörkret efter förklaringar till det ofattbara som hänt, och efter sanningen om de två barn som de aldrig riktigt kände.

Nyheten om den tysk-sovjetiska icke-angreppspakten var oväntad för övriga världen. Pakten, liksom äktenskapet, är något man förbinder sig till på livstid. Och de andra paren är beredda att ta till vilka medel som helst för att helga målet.

1984 är Ronald Reagan president i USA. Ekonomin går på högvarv och vi ser en första splittring i östblocket när Rumänien går emot Sovjetunionen och Warszawa-pakten och skickar idrottare till OS i Los Angeles.Idrottsligt dominerar USA fullständigt och Carl Lewis blir världskändis. Pakten, liksom äktenskapet, är något man förbinder sig till på livstid.

RELATERADE BÖKOR