Kejsarinnans tofflor : och berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner

Kejsarinnans tofflor : och berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner - Nikolaj Gogol | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nikolaj Gogol
DIMENSIONERA
8,76 MB
FILNAMN
Kejsarinnans tofflor : och berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner.pdf
ISBN
7181464614776

BESKRIVNING

"Julafton led mot sitt slut. Den klara vinternatten bröt in. Stjärnorna tindrade och månen höjde sig majestätiskt på himlen att lysa för de goda människorna världen runt."Kejsarinnans tofflor är ett strålande prov på sydryskt berättarlynne och sydrysk fantasi och Berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner är i sin burleska humor och saftiga realism ett klassiskt verk i rysk litteratur, ett av den ryska humorns stora mästerverk. Tillsammans ger de båda ett karaktäristiskt prov på Gogols folklivsberättelser.

| Adlibris "Kejsarinnans tofflor" är ett strålande prov på sydryskt berättarlynne och sydrysk fantasi och "Berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner" är i sin burleska humor och saftiga realism ett klassiskt verk i rysk litteratur, ett av den ryska humorns stora mästerverk. Kejsarinnans tofflor och Berättelsen om hur Ivan Ivanovitj och Ivan Nikiforovitj blev ovänner. av Nikolaj Gogol (Bok) Svenska, För vuxna Upphov: Nikolaj Gogol ; Övers.

av Nikolaj Gogol (Bok) Svenska, För vuxna Upphov: Nikolaj Gogol ; Övers. från ryskan av E.

RELATERADE BÖKOR