Bara människor

Bara människor - Anne Liljeroth | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anne Liljeroth
DIMENSIONERA
5,87 MB
FILNAMN
Bara människor.pdf
ISBN
6021361123469

BESKRIVNING

Journalisten Saga Widerbeck bestämmer sig för att flytta tillbaka till sin barndomsstad i ett försök att hitta sina rötter, och snart låser hon upp dörren till en lägenhet på Smedjegatan 6. Med sig har hon en plan för att göra upp med de personer som en gång sårade henne. Plötsligt står hon öga mot öga med sina nya grannar, Patrick Swedmark, Per Norder, fröken Andersson och Wille Weber, alla med sina egna historier och motiv. Saga vill få dem att minnas vad de gjorde, och också se henne som den hon är idag. Men saker och ting blir inte riktigt som hon tänkt sig. Bara människor är en roman som handlar om livets motsatser, om förutfattade meningar och om behovet av upprättelse. Den handlar om konsten att glömma, gå vidare och förlåta. Men framför allt är Bara människor en historia som inte lämnar sin läsare oberörd. Hur ska det egentligen gå för dem som bor på Smedjegatan 6?

Om du bara lyssnar lite mer och talar lite mindre ska du se att du förstår din omgivning lite bättre. Bara Människor är en ganska mysig bok, den är lättläst och det är lätt att falla in i karaktärernas liv. Karaktärerna har det inte alltid lätt men det gör bara att boken känns mer verklighetstrogen! Betyg 4 av 5.

Strebers - Bara människor YouTube; THE SILVER SHINE - ANGELS TO SOME music video - Duration: 3:58. Ati Edge Recommended for you. På PGA Sweden National möts människor för att spela golf på banor i världsklass.

RELATERADE BÖKOR