En stad, en kärlek, en familj

En stad, en kärlek, en familj - Greger Larsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Greger Larsson
DIMENSIONERA
7,20 MB
FILNAMN
En stad, en kärlek, en familj.pdf
ISBN
4569289971770

BESKRIVNING

»Greger Larssons blick för detaljer gör att man direkt stiger in i det förflutnas rum. Han för medsäker hand fram sin berättelse genom tidens vindlande stigar, och låter historiens slutna rum stå öppnaför läsaren. Han är väl förtrogen med sitt stoff, likaså finns det i den sparsmakade stilen en poetiksom också går att tolka ideologiskt. Larsson är dessutom en av de få berättare i samtiden som låter den nedtecknade utsagan vara störreän det egna jaget. Det krävs både mod och erfarenhet för att lita på det egna tonfallet.Greger Larsson besitter en berättarteknik som dels gör mig lycklig, dels får mig att längta efter attvidare få följa den här berättelsens olika personer.«- Kristian Lundberg

2. Bröder och systrar runt hela vår jord, de har samma Far och vill följa hans ord.

Bröder och systrar runt hela vår jord, de har samma Far och vill följa hans ord. De älskar dig, du älskar dem, ni är en familj, en stor familj. I en allmän kontext är en familj en grupp människor som förenas genom blodsband, äktenskap, partnerskap, syskonskap eller samboförhållande.Den närmaste familjen kan bestå av makar, föräldrar, barn och syskon.Den utökade familjen kan bestå av fastrar och farbröder, far- och morföräldrar, mostrar och morbröder, kusiner, barnbarn, syskonbarn, svärdöttrar och mågar. Passion, kärlek, familj.

RELATERADE BÖKOR