Jag lär mig vilda djur

Jag lär mig vilda djur - Ingela P Arrhenius | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingela P Arrhenius
DIMENSIONERA
6,22 MB
FILNAMN
Jag lär mig vilda djur.pdf
ISBN
8312808490905

BESKRIVNING

Lär dig om vilda djur i världen. En aktivitetsbok med roliga pyssel och spännande fakta. I Jag lär mig vilda djur får du skriva, rita och klura samtidigt som du lär dig mer om djur i det vilda. Vilka djur lever i djungeln och vilka hittar man på savannen? Var hittar man lemurerna och vad kännetecknar ökendjur egentligen? Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius. I boken finns även ett ark med klistermärken. Perfekt för alla vetgiriga!

En aktivitetsbok med roliga pyssel och spännande fakta. I Jag lär mig vilda djur får du skriva ... Jag lär mig vilda djur av Ingela P Arrhenius övrigt, 2020, Svenska, ISBN 9789129724578.

Finns i lager. Köp Måla vilda djur : Djur och mönster att färglägga av Ingela P Arrhenius på Bokus.com. Jag lär mig är en serie om 6 aktivitetsböcker från 4 år och uppåt.

RELATERADE BÖKOR