Fakta om Anne Frank

Fakta om Anne Frank - Tomas Dömstedt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Dömstedt
DIMENSIONERA
3,43 MB
FILNAMN
Fakta om Anne Frank.pdf
ISBN
7949935926251

BESKRIVNING

Anne Franks dagbok är en av världens mest lästa böcker. Här får du veta hur hennes korta liv såg ut. Den här boken berättar om barndomen och hennes tid som gömd för att komma undan nazisterna, och vad som hände sedan de upptäcktes och fängslades.Fakta om ... är en serie lättlästa faktaböcker som har roliga och aktuella ämnen, och den snygga layouten med massor av färgbilder lockar till läsning. Tack vare att böckerna har innehållsförteckning, faktarutor, punktlistor, diagram, tabeller och register tränar eleven upp förmågan att läsa faktaböcker. Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Den här boken berättar om barndomen och hennes tid som gömd för att komma undan nazisterna, och vad som hände sedan de upptäcktes och fängslades. Anne Frank-huset (nederländska: Anne Frankhuis) är namnet på ett hus på Prinsengracht 263 [1] i Amsterdam i Nederländerna.Där gömde sig Anne Frank, hennes familj och fyra andra personer från 1942 till 1944 under andra världskriget.. Tillsammans med grannhuset är det sedan 1960 ett museum.

Så Anne Franks dagbok var egentligen flera skrivböcker plus lösa blad. Författaren Redan i tioårsåldern sa ... Pris: 133 kr.

RELATERADE BÖKOR