Den stora ordfabriken

Den stora ordfabriken - Agnès de Lestrade, Valeria Docampo | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agnès de Lestrade, Valeria Docampo
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Den stora ordfabriken.pdf
ISBN
6783717860961

BESKRIVNING

I ett land där alla ord måste köpas och sedan sväljas för att kunna uttalas bor en pojke vid namn Phileas. Han har inga pengar men behöver ändå ord för att kunna öppna sitt hjärta för den vackra Sibella. Och han verkar behöva en förmögenhet för allt han vill säga till henne!Agnès de Lestrades poetiska berättelse om kärlek och ordens betydelse, med fantasirika och egensinniga illustrationer av argentinska Valeria Docampo, har redan översatts till ett trettiotal språk, belönats med flera priser och firat stora triumfer världen över. Nu utkommer boken äntligen på svenska! För översättningen står den prisbelönta översättaren Marianne Tufvesson.

Tack! Bokdata - Agnès de Lestrade. Greta Gris - leta och hitta med Greta! Av: Astley, Neville 371402 Greta Gris - leta och hitta med Greta! Av: Astley, Neville 371402 Arthur och det gyllene repet. Av: Todd-Stanton, Joe 263917 Sjukdomar, virus och att tvätta händerna.

Han har inga pengar men behöver ändå ord för att ... Den stora ordfabriken Av Agnès de Lestrade och Valeria Docampo I ett land där alla ord måste köpas och sedan sväljas för att kunna uttalas bor en pojke vid namn Phileas. Han har inga pengar men behöver ändå ord för att kunna öppna sitt hjärta för den vackra Sibella. I ett land där alla ord måste köpas och sedan sväljas för att kunna uttalas bor en pojke vid namn Phileas.

RELATERADE BÖKOR