Pixel FK Grundbok med digital färdighetsträning, andra upplagan

Pixel FK Grundbok med digital färdighetsträning, andra upplagan - Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaard, Mona Røsseland
DIMENSIONERA
8,5 MB
FILNAMN
Pixel FK Grundbok med digital färdighetsträning, andra upplagan.pdf
ISBN
5050350872365

BESKRIVNING

Med Pixel FK får du möjlighet att ta till vara på allt eleverna redan vet om matematikens värld. Tillsammans möter ni tal, mönster och former med leken som grund. Samtidigt undervisar du medvetet redan i förskoleklass och utvecklar elevernas tänkande. För att utmana och ge eleverna många chanser att förstå, återkommer de matematiska momenten flera gånger genom Pixels grundböcker och på flera olika sätt. Varje moment går från konkret till abstrakt, från lek och utforskande till mattespråkets tal och symboler. Med Pixel lägger du den viktiga grunden både på ett roligt och genomtänkt sätt.GrundbokGrundboken är indelad i kapitel med tydligt matematiskt innehåll. Alla kapitel börjar med en samtalsbild baserad på en vardaglig situation, för att möjliggöra samtal vid introduktion av nya begrepp. Elevens uppgifter går från att vara halvkonkreta till att blir mer abstrakta.I grundboken återkommer de matematiska momenten flera gånger och på flera olika sätt. Till varje uppslag i grundboken finns förslag på aktiviteter och tips på hur du kan förenkla uppgifter och utmana eleverna.ExtrabokFör att kunna ge dina elever möjlighet att lära sig ännu mer matematik finns det en extrabok till de elever som är redo.LärarbokLärarens bok är helt central i Pixel. Här ser du den grundläggande matematiken i ett större sammanhang och har plats för egna anteckningar. Till varje uppslag i elevboken finns förslag på samtalsfrågor, aktiviteter och tips på hur du kan förenkla och utmana.Kopieringsunderlag FKI häftet med kopieringsunderlag finns spel, fler övningar och problemlösningsuppgifter som passar i förskoleklass. Arbetsbladen är hämtade från Kopieringsunderlag FK-3 och Problemlösning FK-3.Handdockor Pix och PaxPix och Pax är två hjälpredor och följeslagare i böckerna från FK-åk 3. Nu finns de även som handdockor. Låt dem bli en extra motiverande faktor på matematiklektionerna.TankehäfteDet här är ett stort skrivhäfte med blanka sidor. Använd häftet för att uppmuntra eleverna att skriva eller rita sina tanker och uträkningar när de arbetar. Processen är viktig inte bara svaret!

... Pixel Fk Grundbok Med Digital Färdighetsträning, Andra Upplagan Bok.

Köp boken Pixel 5B Grundbok, med digital färdighetsträning, andra upplagan hos oss! 2014, Danskband/flex. Köp boken Pixel FK Grundbok med digital färdighetsträning, andra upplagan hos oss! Pixel 4A Grundbok med digital färdighetsträning, andra upplagan - Kodkort.

RELATERADE BÖKOR