På svenska! 1 : övningsbok - svenska som främmande språk A1 & A2

På svenska! 1 : övningsbok - svenska som främmande språk A1 & A2 - Ulla Göransson, Annika Helander, Mai Parada | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulla Göransson, Annika Helander, Mai Parada
DIMENSIONERA
4,20 MB
FILNAMN
På svenska! 1 : övningsbok - svenska som främmande språk A1 & A2.pdf
ISBN
8845997559455

BESKRIVNING

På svenska! 1 är ett läromedel i svenska som främmande språk. Det vänder sig till studerande som snabbt vill lära sig grunderna i språket för att kunna delta i ett vardagligt samtal. På svenska! 1 täcker nivå A1 och A2 enligt Europarådets nivåskala (GERS/CEFR).Läromedlet kan även vara lämpligt i andra typer av utbildningar på motsvarande nivå, t.ex. sfi, studieväg 3 kurs C.LärobokLäroboken omfattar tolv avsnitt som vardera innehåller dialoger och andra texter, användbara fraser, övningar till texterna och hörövningar. I texter och övningar får man följa några svenskar i deras vardag och man får även glimtar från olika delar av Sverige. Språket är modernt och verklighetsnära. På svenska! 1 innehåller många par- och gruppövningar som ger gott om tillfällen att själva använda språket på olika sätt. Stimulerande bildsidor ger stöd vid ordinlärningen och stoff till samtal om svenska seder och bruk.Med läroboken följer en cd med texter, fraser och hörövningar från läroboken och delar av studiebokens uttalsavsnitt i mp3-format. Ljudet finns även på nätet.ÖvningsbokÖvningsboken innehåller muntliga och skriftliga övningar som utvecklar och befäster ordförrådet och grammatikkunskaperna. Kunskaperna testas också i fria övningar som dialoger och uppsatser och i mer lekbetonade som ”gömda ord” och korsord. Övningarna lämpar sig väl för hemarbete. Facit till övningarna och lärobokens uppgifter finns i slutet av övningsboken.

Ny upplaga av lärobok och övningsbok 2019. På svenska! svenska som främmande språk 1 : A1 & A2 av Ulla Göransson, 1946- Annika Helander Mai Parada ( Kombinerat material ) 2010, Svenska, För vuxna På svenska! 1 är ett nybörjarläromedel i svenska som främmande språk. Det vänder sig till studerande som snabbt vill lära sig grunderna i språket för att kunna delta i ett vardagligt samtal.

Read honest and unbiased product reviews from our users. På svenska! 1 är en nybörjarkurs i svenska som främmande språk. Den vänder sig till studerande som snabbt vill lära sig grunderna i språket för att kunna delta i ett vardagligt samtal.

RELATERADE BÖKOR