Poppy Pym & smugglarens hemlighet

Poppy Pym & smugglarens hemlighet - Laura Wood | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Laura Wood
DIMENSIONERA
4,15 MB
FILNAMN
Poppy Pym & smugglarens hemlighet.pdf
ISBN
8224448852897

BESKRIVNING

Tredje boken i succéserien om Poppy Pym:»En av de bästa hjältinnorna som barnlitteraturen har sett! Poppy Pym är mycket roligare och minst lika spännande som Harry Potter.« | Belinda Graham, Tidningen KulturenPoppy längtar efter att få tillbringa sommaren i Smugglarens vik! Så mycket att hon kanske till och med glömmer att tänka på mysteriet med sitt förflutna. Men det här är ingen vanlig sommar. Det är en sommar då Poppy kommer att göra fantastiska upptäckter och lösa mer än ett mysterium. Poppy Pym & smugglarens hemlighet är den tredje boken om Poppy Pym, där hemligheter, mystiska signaler och ett hemsökt slott och dessutom så mycket glass hon kan äta blir till ett sol- och sandstänkt äventyr!LAURA WOOD är en brittisk barnboksförfattare som har fått ett internationellt genombrott med sin serie om Poppy Pym. Hennes debut, Poppy Pym & Faraos förbannelse, belönades med The Montegrappa Scholastic Prize för årets bästa nya barnbok 2014. När hon inte skriver undervisar Laura Wood i 1800-talslitteratur, feminism och barnlitteratur vid Warwicks universitet i England. »En deckar-Harry Potter med nyanser av Pippi Långstrump.« | Svenska Dagbladet 

Poppy Pym & smugglarens hemlighet / Laura Wood ; översättning av Helena Stedman ; illustrationer: Beatrice Bencivenni. Wood, Laura (författare) Bencivenni, Beatrice (illustratör) Stedman, Helena, 1973- (översättare) ISBN 9789177814771 Poppy Pym & smugglarens hemlighet.

Inbunden. 199:-Köp Poppy Pym och Faraos förbannelse Laura Wood.

RELATERADE BÖKOR