Min vän Boris

Min vän Boris - Mats Wänblad | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Wänblad
DIMENSIONERA
9,96 MB
FILNAMN
Min vän Boris.pdf
ISBN
3043634506839

BESKRIVNING

Ebba har en ny vän som är jättetrevlig: Boris heter han. Men han och hans familj är inte vilka grannar som helst ...Ebbas nya vän Boris är faktiskt ett monster. Han bor i ett riktigt skräckigt kråkslott, hans pappa sover i en kista och hans mamma ser minst sagt speciell ut. Och vilken sällskapshund familjen Monstersson har - Mysis är inget litet gosedjur precis …Den här berättelsen gör läsaren överraskad - handlingen löper inte alls som man har tänkt sig!Min vän Boris ingår i en ny satsning på lättlästa böcker från Rabén & Sjögren. Lättläst-serien är tänkt för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text och massor med roliga färgbilder.Kul böcker som lockar till läsning!

Boken är väldigt enkel och lättläst, så flera av orden klarar han att läsa själv. Min vän Boris är en bok i serien Familjen Monstersson. Vi har inte läst någon i serien innan.

Lättläst-serien är tänkt för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text och massor med roliga färgbilder.

RELATERADE BÖKOR