Flickan som inte ville bli drottning : en sagolik historia om drottning Kristina

Flickan som inte ville bli drottning : en sagolik historia om drottning Kristina - Andreas Sjölander | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Sjölander
DIMENSIONERA
6,54 MB
FILNAMN
Flickan som inte ville bli drottning : en sagolik historia om drottning Kristina.pdf
ISBN
8590631329959

BESKRIVNING

Boksmart ger ut sagolika historier för dig mellan 3-115 år - skrivna och illustrerade med både humor och värme. På bara tio minuter får du och ditt barn koll på en historisk person och händelse som ni kan minnas livet ut. För vem glömmer en saga?

När hon bara var sex år gammal blev hon drottning över hela Sverige. Häftigt va? Det tyckte inte hon, i alla fall inte när hon blev vuxen. I serien finns även: 'Flickan som inte ville bli drottning - en sagolik historia om drottning Kristina' 'Kungen som ville bli hjälte - en sagolik historia om Gustav den tredje'.

Lejonet från Norden - en sagolik historia om Gustav II Adolf (1600-tal) 4. Flickan som inte ville bli drottning - en sagolik historia om drottning Kristina (1600-tal) 5.

RELATERADE BÖKOR