NOKflex Matematik 5000 Kurs 3bc Vux

NOKflex Matematik 5000 Kurs 3bc Vux - Lena Alfredsson, Hans Heikne, Patrik Erixon, Kajsa Bråting | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Alfredsson, Hans Heikne, Patrik Erixon, Kajsa Bråting
DIMENSIONERA
7,65 MB
FILNAMN
NOKflex Matematik 5000 Kurs 3bc Vux.pdf
ISBN
8503030767144

BESKRIVNING

NOKflex är matematikläromedlet som motiverar alla! Innehållet är baserat på Matematik 5000-böckerna. Det är ett heltäckande interaktivt matematikläromedel som ger stöd för elevens individuella lärande och lärarledd undervisning. Vux-böckerna täcker in både b- och c-spåret i matematik Kurs 13.NOKflex ger dig allt som du kan förvänta dig av ett heldigitalt läromedel i matematik till exempel ett gediget innehåll från Matematik 5000-böckerna, filmer, diagnosverktyg, statistik, lösningar och ledtrådar samt funktioner för att kommunicera med eleverna. Utöver detta har vi utvecklat ytterligare ett stöd för dig som lärare. Vi kallar det lektionsaktiviteter, och det kan närmast beskrivas som en lärarhandledning 2.0. Här finns en bank av aktiviteter som vilar på vetenskaplig grund, med syftet att få eleverna att prata om matematik.Eleverna blir resurser för varandraI lektionsaktiviteterna Begrepp och Problemlösning leder du gemensamma diskussioner där elevernas lösningar jämförs och olika strategier och representationsformer lyfts fram. Problemlösningsuppgifterna har tydliga lärandemål och färdiga lösningsförslag vilket gör det möjligt för dig som lärare att använda tiden åt det viktiga planera för mötet med eleverna. I NOKflex kan du välja bland ett stort antal uppgifter som är anpassade till lektionsaktiviteterna.Ständig utvecklingNOKflex driftas och utvecklas internt på Natur & Kultur och vi arbetar hela tiden med nytt innehåll och ökad användarupplevelse. Vi har kontinuerlig kontakt med våra användare, och det finns möjlighet för både lärare och elever att komma med feedback som bidrar till utvecklingen.För vuxVux-böckerna täcker in både b- och c-spåret i matematik Kurs 13. Böckerna uppmuntrar till många gemensamma aktiviteter och diskussioner. Samtidigt har de fokus på att eleverna själva ska kunna värdera, bedöma och testa sina kunskaper som t.ex. i Kan du det här?, Diagnos och Repetition. Extra diagnoser ges också i anslutning till avsnittet Repetition. Dessutom har Svar, ledtrådar och lösningar utökats med fler ledtrådar och lösningar jämfört med gymnasieböckerna.Funktioner anpassade för lärare och elevNOKflex ger dig som lärare:* diagnosverktyg* möjlighet att ta emot elevers lösningsförslag för godkännande* verktyg för att variera undervisningen* statistik som ger en visuell överblick över elevernas arbetsinsats och fokus* tillgång till NOKflex Elev och dessfunktioner.NOKflex ger eleven:* direkt återkoppling och hjälp t ex via ledtrådar och filmade genomgångar* motivationshöjande spelmoment* övningar efter elevens nivå* möjlighet att anpassa frågor efter intresse och geografisk position* statistik som ger eleven en tydlig överblick över sitt arbete

NOKflex Elev och NOKflex Lärare har verktyg och innehåll specifikt utvecklade för respektive målgrupp. Alternativ 3 - interaktiv kursbok: NOKflex Matematik 5000 Kurs 3bc Vux (2018) L. Alfredsson, H.

NOKflex Matematik 5000 Kurs 3c Blå, Lärare av Hans Heikne. NOKflex Matematik 5000 Kurs 3c Blå ... Matematik 5000 Kurs 2bc Vux Lärobok.

RELATERADE BÖKOR