Min aktiva bok om färger

Min aktiva bok om färger - Julie Mercier | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Julie Mercier
DIMENSIONERA
4,13 MB
FILNAMN
Min aktiva bok om färger.pdf
ISBN
4960669634526

BESKRIVNING

Övar barnets finmotorik, färglära och ordkunskap! En fin, interaktiv pekbok om färger där barnet får lära sig om färger på ett enkelt och roligt sätt. Ett uppslag ges till varje färg där föremål och djur radas upp som har just den färgen. Kan bar­net namnge alla blå föremål? En ordbok likväl som ett sätt att lära sig att identi­fiera färger. Varje uppslag innehåller dessutom en interaktiv del med flikar och rörli­ga effekter. De tillåter barnet att bli aktiv i läsningen och öva på sin fin­motorik. En bok som tål att hanteras av små och ivriga händer! Ålder: 13 år. 

Köp boken Min aktiva bok om färger av Julie Mercier (ISBN 9789174692921) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du ... Min aktiva bok om färger av Julie Mercier.

RELATERADE BÖKOR