Räkna med tio vilda hästar

Räkna med tio vilda hästar - Grethe Rottböll, Lisen Adbåge | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Grethe Rottböll, Lisen Adbåge
DIMENSIONERA
7,6 MB
FILNAMN
Räkna med tio vilda hästar.pdf
ISBN
8758637091195

BESKRIVNING

"Tio vilda hästar kan räkna överallt.På havet när det stormar, regnar och är kallt."Följ med på ett lekfullt räkneäventyr med tio vilda hästar!Vi får träffa tio hästkompisar som leker och har kul. De räknar allt de ser och allt de gör. Hjälp hästarna med de kluriga uppdragen på sidorna - hitta, matcha och räkna. Med rimmade verser av Grethe Rottböll och bilder av Lisen Adbåge.En färgsprakande kartongbok med pedagogiska inslag till förskoleåldern. En bok som kan läsas både i grupp eller enskilt.

Siffror. Genre/Form: Bilderböcker ... Samtidigt som man får öva i att räkna både bakåt och framåt! Och hästarna är härligt färgglada och de har roliga namn.

De räknar allt de ser och allt de gör. Hjälp hästarna med de kluriga uppdragen på sidorna - hitta, matcha och räkna.

RELATERADE BÖKOR