Hemliga trean. Kråkmysteriet

Hemliga trean. Kråkmysteriet - Sanna Juhlin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sanna Juhlin
DIMENSIONERA
9,69 MB
FILNAMN
Hemliga trean. Kråkmysteriet.pdf
ISBN
2301908341016

BESKRIVNING

"En intressant deckare med ett klurigt mysterium och ett överraskande slut.... Bilder som berikar läsningen... Berättelsen lämpar sig för högläsning och kan tjäna som underlag för en diskussion i skolklassen." Betyg: fem av fem.Bibliotekstjänst, Alan Pejkovic Spökar det i Madame Elviras hus? Vad gör alla kråkor kring huset? Ett fall för detektiv­klubben Hemliga trean!    Tvillingarna Fanny och Felix och deras farbror Charlie blir inbjudna till Charlies moster Elviras hus i Kråkbergabo för att undersöka om det spökar. Överallt i den lilla byn finns kråkor, men allra flest kring Elviras hus. Varför det? Konstiga ljud och skuggor gör att det blir läs­kigt att stanna över natten ...  Vi får som vanligt i Hemliga trean lära känna några olika personer: Sebastian Wang, personlig as­sistent, stroppige kusin Leo, sure Hansson och sjuåriga Viktoria Martini som är synsk och ska leda en seans.  En spännande och lite läskig barndeckare. Boken passar både för högläsning och för dem som redan kan läsa själva. Ålder 6 9 år.  SANNA JUHLIN har tidigare gett ut böcker både för barn och vuxna.  SANDRA FRÖJD är illustratör och har bl a illustrerat för Kamratposten. I samma serie: Hemliga trean och blåbärsmysterietHemliga trean och maskeradmysteriet Hemliga trean och hundmysteriet Hemliga trean: Lägermysteriet

Vi har läst tre böcker innan i serien och gillar dem. Standalone book in the Alla barnböcker, Alla böcker, Barnböcker 6-9 år genres. Available from Adlibris, Bokus.

Morrison och hamsterjakten Sanna Juhlin, Mimmi Tollerup ... Hemliga trean: Kråkmysteriet. av Sanna Julin ...

RELATERADE BÖKOR