Barnens uppslagsbok om bergarter och fossil

Barnens uppslagsbok om bergarter och fossil - Claudia Martin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claudia Martin
DIMENSIONERA
6,6 MB
FILNAMN
Barnens uppslagsbok om bergarter och fossil.pdf
ISBN
4232380664906

BESKRIVNING

Upptäck geologins fascinerande värld med den här fullmatad uppslagsboken. Den bjuder på mängder av överraskande fakta och fantastiska foton. Det är en lättillgänglig bok som tittar närmare på de bergarter som bygger upp vår värld, från berg av granit till byggnader av marmor. Dessutom tar boken upp fossil och ädelstenar. Det är en fullödig vägledning för barn som vill förstå vår planet.

Vilken sten är så lätt att den flyter? Hur bildas kristaller? Var har man störst chans att hitta fossil? Vad är en pärla? Boken är fullproppad med över 1 000 fantastiska bilder och hundratals fascinerande ... Fossil är rester eller spår av djur och växter som bevarats i olika typer av sediment eller sedimentära bergarter som avlagrats någon gång under jordens historia. Sedimenten kan förbli mer eller mindre lösa, men ofta förstenas de och omvandlas till bland annat lerstenar, lerskiffrar, sandstenar, kalkstenar, tuffer. Barnens uppslagsbok om djur.

lisää vähemmän . Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

RELATERADE BÖKOR