Hockey på schemat

Hockey på schemat - Gunnar Nordström | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Nordström
DIMENSIONERA
4,68 MB
FILNAMN
Hockey på schemat.pdf
ISBN
3884172686928

BESKRIVNING

Det var nästan komiskt hur alla i klassen kollade in varandra så fort de hade kommit ut på isen. Ingen ville göra bort sig. Och det gjorde Robert nervös. Det första intrycket var ofta bestående, så en lyckad dribbling eller ett handledsskott i krysset redan första dagen skulle ge spelaren hög status för lång tid framöver.Robert känner sig ganska liten i början på hockeygymnasiet i Ö-vik. Inte bara på isen. Från och med nu måste han klara sig själv i sin etta på Fridhemsgatan. Kommer han att gilla de nya kompisarna i klassen? Och hur ska han hinna träffa sina gamla kompisar - och flickvännen Stella?

Finns som e-bok. "Det var nästan komiskt hur alla i klassen kollade in varandra så fort de hade kommit ut på isen.

Titel: Hockey på schemat Av: Nordström, Gunnar Klicka för att sätta betyg på Hockey på schemat. Vill du låna den här? Målgrupp: Barn 9-12.

RELATERADE BÖKOR