Ester Tagg och Den flygande holländaren

Ester Tagg och Den flygande holländaren - Linn Åslund | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linn Åslund
DIMENSIONERA
4,39 MB
FILNAMN
Ester Tagg och Den flygande holländaren.pdf
ISBN
2386267074816

BESKRIVNING

Genom eld och genom vattenVänta till den mörka nattenDjupt under jord har Svartskägg gömt skattenAllting börjar den dag då barnhemsflickan Ester Tagg ser en bild av ett flygande piratskepp i tidningen. Under bilden står det att skeppet Den flygande holländaren ska lägga till vid stadens torg, så att den ökända piratkaptenen Beryll Stålhjärta kan förse sig med mat och förnödenheter innan hon ger sig av för att leta efter Svartskäggs legendariska skatt.Det enda som Ester har kvar efter sina föräldrar är något som Ester tror är en skattkarta. Nu ser hon att skeppet i tidningen är identiskt med det skepp som finns på hennes karta. Kan det vara så att hennes föräldrar finns på Den flygande holländaren? Kosta vad det kosta vill, Ester måste ta sig till skeppet även om det innebär att hon tvingas rymma från Silverskedens barnhem.

I den börjar tillgångarna på Den flygande holländaren att tryta, både vad gäller mat och pengar. De landar i Gastholm för att försöka få hjälp men få istället ett svårt och kanske omöjligt uppdrag att slutföra. Ester och besättningen på piratskeppet Den flygande holländaren på väg till Hundbukten för att rädda Amelia Sorgmantel.

Vi gör både rit- och skrivuppgifter. Vi avslutar med att skriva egna berättelser. Allting börjar den dag då barnhemsflickan Ester Tagg ser en bild av ett flygande piratskepp i tidningen.

RELATERADE BÖKOR