Resan till NHL

Resan till NHL - Gunnar Nordström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Nordström
DIMENSIONERA
6,70 MB
FILNAMN
Resan till NHL.pdf
ISBN
5774525203874

BESKRIVNING

"Adam har drömt om att spela i NHL ända sedan han var liten och samlade hockeybilder. Och nu är han där, 19 år gammal, som målvakt i Seattle Wonders! Hans liv har blivit en idrottssaga, som började bara några månader tidigare. Det var då han packade väskorna hemma i Kiruna, sa hej då till alla och flög västerut. Nu ligger han på isen i Savvis Center i S:t Louis och har just åkt på sin första smäll i den nordamerikanska hockeyligan. Han har träffats av ett slagskott, har yrsel och svårt att fokusera blicken. Varför skulle detta behöva hända just nu, i hans allra första NHL-match!"

Upplev en långweekend i New York. Resan är fylld med godsaker som en match med New York Rangers, 72 tim Hop-on/Hop-off buss runt Manhattan och 3 valfria utflykter/sevärdheter som du väljer själv utifrån en lista. This video is unavailable.

Med oss på resan har vi välrenomerade hockeyfantaster, bland andra Linus Hugosson. Du ser tre matcher och får uppleva NHL på ett sätt ingen annan kan erbjuda. NHL Resor - Boka en komplett hockeyresa! Resa är som bekant alltid roligt att göra.

RELATERADE BÖKOR