Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok

Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok - Krister Trangius | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Krister Trangius
DIMENSIONERA
8,49 MB
FILNAMN
Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok.pdf
ISBN
7416881678207

BESKRIVNING

Denna bok är skriven för och täcker innehållet i gymnasiekursen Programmering 1. Den fungerar lika utmärkt i klassrummet som för dig som läser på distans. Men också för dig som vill lära dig programmera på egen hand. Läroboken är upplagd så att den går att läsa från början till slut och att du på så vis lär dig grunderna i C# steg för steg. Språket är enkelt och syftet är att göra det svåra så enkelt som möjligt. I linje med kursens utformning behandlar boken också programmeringens koppling till samhället i stort.Arbetsboken är på 56 sidor, spiralbunden, tryckt i färg och har vårt smidiga format 16x22,5 cm.

Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok Krister Trangius (Spiralbunden) Tipsa en vän 119 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Denna bok är skriven för och täcker innehållet i gymnasiekursen Programmering 1. Den fungerar lika utmärkt i klassrummet som för dig som läser på distans.

RELATERADE BÖKOR