Målet i sikte 2 : kartläggning i matematik årskurs 3

Målet i sikte 2 : kartläggning i matematik årskurs 3 - Mirvi Unge Thorsén | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mirvi Unge Thorsén
DIMENSIONERA
6,37 MB
FILNAMN
Målet i sikte 2 : kartläggning i matematik årskurs 3.pdf
ISBN
8715702900940

BESKRIVNING

Målet i sikte 1 och 2 är ett fristående material för arbetet med de olika moment som hör till de nya nationella kunskapskraven i matematik för årskurs 3. Häftena är indelade efter den nya kursplanens olika mål. Du ser var eleverna befinner sig i sin kunskapsutveckling samtidigt som eleverna blir medvetna om vad de kan och vad de behöver mer träning på i matematik. Eleven får också reflektera över sina egna matematiska förmågor. Målet i sikte 2Kartlägger kunskaper inom följande områden: ? Bygga och beskriva enkla geometriska mönster? Skapa och fortsätta enkla talmönster? Symmetri? Geometriska objekt och deras egenskaper? Beskriva föremåls och objekts läge? Jämföra, uppskatta och mäta längd, omkrets, massa, volym och tid? Hur man räknade förr? Problemlösning

Häftena är indelade efter den nya kursplanens olika mål. Du ser var eleverna befinner sig i sin kunskapsutveckling samtidigt som eleverna blir medvetna om vad de kan och vad de behöver mer träning på i matematik.

I kopieringsmaterialet Målet i sikte åk 1-3 är det kunskapskraven och de nationella proven i årskurs 3 som är utgångspunkt och med vars hjälp du kan se var eleverna befinner sig inom olika områden.. Målet i sikte är ett fristående material och kan användas oberoende vilket grundmaterial du använder i klassen. Målet i sikte 1-3 Målet i sikte 1-3 är ett kopieringsmaterial som kartlägger elevernas kunskaper i matematik.

RELATERADE BÖKOR